Frokostmøte med MedEasy

Prosjektet Fleksibel og distriktsvennlig bachelor i sykepleie skal bruke MedEasy som digital læringsressurs i emnet Sykepleiens naturvitenskapelige grunnlag. I studieåret 2021/2022 har alle bachelorstudentene i sykepleie og paramedisin ved UiS brukt MedEasy som en del av utdanningen. 

– Dette ga oss nyttige erfaringer som vil brukes i planleggingen av undervisningen til høsten. Den 11.05. hadde vi et frokostmøte hvor vi med utgangspunkt i evalueringen fra dette studieåret diskuterte hvilke justeringer som behøves og ønskes til høsten. Konklusjonen er at samarbeidet mellom UiS og MedEasy har fungert veldig bra og vi ser fram til å fortsette dette samarbeidet. Målet er å tilby en fleksibel undervisning av høy kvalitet for studentene i Ryfylke, sier Marie Undheim. Hun er prosjektleder for Fleksibel og distriktsvennlig sykepleierutdanning ved UiS.